Je bekijkt nu Teppan-Yaki BBQ tafel

Teppan-Yaki BBQ tafel

  • Berichtcategorie:8. Overig

Dit project lag er al twee jaar, maar in corona tijd toch maar eens doorgezet. Het idee is een BBQ tafel waar je – net als bij de Japanner aan de Teppan-Yaki – gezellig samen omheen kunt zitten. In dit geval zelf BBQ-en.

De tafel is gemaakt van een kabelhaspel-plaat van 173 cm doorsnede. Daar zitten iets te iele / dunnen poten onder (…) en middenin hangt een vuurschaal van 80 cm doorsnede. Zo is er nog genoeg plek om bord en glas kwijt te kunnen en kun je met een man of 10 gezellig zitten.

De plaat moest ook niet zomaar een grill zijn: boven een grill vliegen je speklappen in de fik en op een plaat drijft je vis in de olie. De uitgelaserde en verhoogd terug geplaatste grill ribbels werken perfect. Nu heeft iedereen om de tafel keus uit drie grill mogelijkheden. Ook is er een direct-hoog-vuur plaat bij, die later in het proces ook prima dienst doet als warmhoudplaatje.

Stefan regelde dat Ivo het blad mee nam uit Groningen. Harry werkte mijn ontwerp uit in illustrator, Stijn maakte er een autocad bestand van en Theo leverde het superstrakke laserwerk. Samenwerking die tot een prachtig resultaat leidde !

Inmiddels is dit concept uitgewerkt tot een prachtig commercieel product. Neem even een kijkje op de site: zeer de moeite waard > www.carbonis.nl

In dezelfde zomer heb ik ook een pizza fabriekje gemaakt.

Eerder hield ik me ook heel af en toe bezig met ‘product design‘ ­čśë