Je bekijkt nu Documentaire Moeslands Carnaval

Documentaire Moeslands Carnaval

  • Berichtcategorie:8. Overig

Omdat de carnaval in 2021 niet door kon gaan i.v.m. de corona maatregelen, werden we gevraagd om een documentaire te maken. Met een team van drie zijn we aan de slag gegaan; Jos, Rene en ik. De een goed in de techniek, de andere met alle kennis en de derde had snel een script en regelde veel. Samen – op afstand – vergaderd en opnames gedraaid. 7 weken later moest ie al af zijn voor de editor om op tijd klaar te zijn en dat is gelukt. Tom de editor was ingehuurd en heeft een klasse klus geleverd.

Met veel carnavalsvierders in de familie en zelf ook al niet meer de jongste, herken ik erg veel van wat er voorbij komt, deels omdat ik het dus zelf mee heb mogen maken. Het was even doorwerken, met name in de kerstvakantie, maar het resultaat mag er zijn. Het werd dan ook goed ontvangen door de organiserende stichting en de Moeslanders in het dorp. Let vooral ook op de speciaal gemaakte titelsong van Eric, geproduceerd door Toni. Sluit naadloos aan; echt geweldig.

Wel veel geleerd hoe het niet moet en beter kan. Da’s voor een volgende keer misschien. Voor nu tevreden, vooral dat iedereen er zo van heeft genoten. Klik hieronder op de play knop om anderhalf uur te genieten:

Het was geen alternatief voor 5 dagen carnaval, maar wel een mooie avond als eenmalig alternatief.

Links