poster  


Tijd voor een feestje !

Maurice, Bas, Bas, Maurice, Jan en Dennis worden 40 en geven een feest: Na een beach party in 1988, gevolgd door een sarfarifeest en een wet wild west party nodigen we jullie nu uit in ons eigen Circus. Circus Pens ! Persoonlijke uitnodigingen worden reeds uitgedeeld door de zes heren. We hopen op een kleurrijke en gezellige avond.

Herinner je je ons vorige feest nog? Kijk hier alvast voor een voorproefje van wat je weer van ons mag verwachten!


Zijn jullie je truuk of act al aan het oefenen? Niets moet, veel mag. (Wie wil brengt een act van maximaal 1 minuut vroeg in de avond live in de piste: zie regels onder inspiratie) Laat het ons weten als je iets van plan bent!

Deel
je voorpret met andere feestgangers ! Wij hebben er in ieder geval al veel zin in.

Tuurlijk is het de bedoeling om mooi verkleed te komen. ALLEMAAL ! Heb je nog geen inspiratie? We helpen je ! Je kunt je ook nog laten helpen door Diede !

Het feestterrein ligt er al prima bij. Om 20:00 uur gaat de tent open. Op 16 Juli zijn we begonnen met de bouw, op 17 juli om 16:15 uur waren we klaar !. Kijk alvast voor wat voorpret !

Nog 100
1 dingen regelen, maar dan kunnen we van start: de plannen zijn er in ieder geval; circus-plan-schaijk

Voor een feestje op een lege wei is veel nodig. We zijn dan ook erg blij met de super hulp en inzet van Bouwbedrijf van Dinther, Soundworks en de De Drie Heere. En ook
Megens Electro, Rietman Tentverhuur, de Squash, Akker Metaal, Spanjers De Wortelkoningen en vele anderen die ons geholpen hebben. Bedankt !!!

Zie hier de foto's van onze gasten en van het feest en we hebben ook filmpjes van dansende bezoekers en wereldberoemde artiesten !

En? Wat vonden jullie ervan? Genoten? We lezen het graag terug in ons gastenboek !Deze site gaat tzt verhuizen naar een andere server: deze !